מחקר גילה כיצד משפיע תה על המוח

המחקר מתייחס לתפקיד של הפוליפנולים, מרכיב חשוב בעל היכולת הטבעית שבתה, בשיפור
הפעילות המוחית ובזיכרון. הפוליפנולים הם סוג של חומצות פנוליות הנמצאות בתה ובמקורות
נוספים, והם ידועים בפעולותיהם האנטי-חמצוניות והנוגדות דלקת.

מדובר במחקר על פרופיל בריאותי כללי, ולכן המסקנות מציינות את היכולת של הפוליפנולים לשפר
פעילות מוחית וזיכרון, כאשר הצריכה היא בכמויות מסוימות. עם זאת, חשוב לציין שההשפעה של
מזון ותכשירים טבעיים על הבריאות הנפשית והזיכרון היא רכה יחסית ונעשית בהתחשבות לגורמים
רבים ומורכבים.

מובן שנכון להיום, כדי לשפר את זיכרון ופעילות המוח, יש לבצע גם פעילות גופנית תקופתית, לשמור
על תזונה מאוזנת ובריאה בכלליה, ולקחת בחשבון גורמים רבים אחרים שמשפיעים על הבריאות
הנפשית והפיזית.

רוצה להתחיל באורח בריאות בריא? צור קשר!

פוסטים דומים

כתיבת תגובה